Seguidores

domingo, 4 de noviembre de 2012

A la nostra entitat hi han diferents àmbits de treball.

Comissions de treball: Sector Infància i Joventut: Encarregat de dinamitzar i controlar projectes específics, gestionar tots els projectes que es desenvolupin en relació amb la infància i la joventut. Sector de Recursos Humans:Encarregat de les gestions de l'entitat, representació de la mateixa, contactes personals, relació institucional. Sector de Dinamització Sociolaboral: Gestiona tots els projectes relacionats amb el camp social: Accions d'inserció integral, projectes per al desenvolupament sociolaboral. Sector de Formació i Desenvolupament: Encarregat de portar a terme les accions formatives als diferents col·lectius.

4 comentarios:

  1. Me encanta tu blog!He visto todos tus vídeos y son estupendos.Creo que es una idea excelente combinar el sector de infancia y juventud,estaría bien una actividad combinando niños y jóvenes.

    ResponderEliminar
  2. Hola Teodora, moltes gràcies; les activitats generacionals són molt gratificants per a tots els que hi participen i per descomptat per als dinamitzadors, que gaudeixen observant les relacions que s'estableixen entre els diferents grups d'edats. Salutacions

    ResponderEliminar
  3. Molt bones!!!
    m'agrada molt aquest blog!! crec que tot el que siguin activitats d'ajuda i tan humanes es gratificant per la vostra part. Em recorda a una sortida que vam fer amb els nens i nenes de la llar d'infants on treballo a la casa dels àvis del poble, junts (grans i petits) vam decorar un arbre de Nadal i va ser una experiència molt emotiva. Endavant!!
    Mercè.

    ResponderEliminar